TEMATIKUS FOTÓZÁSOK


SZÜLETÉSNAP

A születésnapi fotózások árai a szolgáltatások/árak menüpont alatt sorolható be oda, ahány éves a gyermek.

A megrendeléskor szükségem van a gyermek nevére, nemére, betöltendő életévére. Az elképzelésekre, milyen stílusú képekben gondolkodhatok, színvilág, kiegészítők, mit hoznál, mit hozzak. Szeretnék a gyermekről is néhány információt, amennyiben 3 év alatti, szeretném tudni, hogy mit tud (ül, áll, beszél, stb).  A személyiségéről pedig minden esetben kérnék pár szót (nyitott, visszahúzódó, beszédes, mozgékony... )

A lakásstúdió benne van az árban.
Egyéb stúdió díja a megrendelőt terheli. Ennek árát előre utalással kell rendezni amennyiben nekem kell stúdiót foglalnom, illetve a megrendelő (velem előre leegyeztetett időpontra és helyen) foglalhat stúdiót.
Természetesen jó idő (széltől mentes) esetén akár szabadtéren is megoldható a dolog.

1 éves születésnapra maszatolós tortát hozni lehet, viszont ezt előre jelezni kell, hogy fel tudjunk készülni a nagy tortadobálásra, és ha máshol fotózunk sem árt érdeklődni, hogy lehet-e ott egyáltalán ilyet fotózni. 

Amennyiben a kombinált csomagra (Szülinapi fotózás + szülinapi buli fotózása) esik a választásod, úgy 10.000,- HUF kedvezménnyel tudod igénybe venni a szolgáltatásomat.

.