Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat

A 2018. május 25-én életbe lépő az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR - General Data Protection Regulation) miatt a következő adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatot teszem!

Hamar Ramóna vagyok, fotózással és fotótermék kereskedésével foglalkozom. Vállalkozásom a Mo'Art Photo fantázianévre hallgat és a Facebook / Instagram (Meta Platforms) profilommal összekapcsolt vállalkozási oldalon, valamint ezen a honlapon népszerűsítem.

A következő személyes adatokat veszem fel egy munka során: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím. A moartphoto@gmail.com címre küldött elektronikus leveleket Google Mail fiókban tárolom. Amennyiben a szolgáltatás megrendelésre kerül, a megadott telefonszám a saját telefonomban kerül elmentésre.

Az adatokra kapcsolatfelvétel céljából, valamint az ajánlat/termék/szolgáltatás elkészítéséhez, megrendelés esetén kiszámlázásához, egyes esetekben postázásához és esetlegesen későbbi termékek/szolgáltatások ajánlásához van szükségem. A számlákat saját magam állítom ki, könyvelem, tárolom. Az adatokat saját adathordozómon csak én tárolom és kezelem. Külső fél számára soha, semmilyen formában nem adok át személyes adatot! Amennyiben ügyfelem másként nem rendelkezik, úgy azt korlátlan ideig tárolom a későbbi kapcsolatfelvétel, illetve személyre szóló kedvezmények, ajánlatok eljuttatása érdekében.

Az ügyfél kérésére tájékoztatást adok a nálam tárolt személyes adatairól, kérésére pedig haladéktalanul eltávolítom azokat. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznem (pl.: szerződés, számla).

Felhívom a figyelmet azonban arra, hogy a megrendelt termék/szolgáltatás teljesítéséhez az esetek többségében szükségesek ezek az adatok, ezért teljesítésig kérem, ne vonják vissza a hozzájárulást az adatkezelésről, mivel ebben az esetben képtelen leszek további egyeztetésekre még mielőtt teljesítésre kerülne a sor!

Az adatokhoz hozzáférő, az adatvédelemért felelős személy:

Név: Hamar Ramóna egyéni vállalkozó
Székhely: 5661 Újkígyós, Zrínyi u. 8/1.
Adószám: 67980686-1-24

Nyilvántartási szám: 51041847