Pályázat -

avagy 3 kép a megoszthatóságért cserébe

Egyre inkább elterjedt, hogy amennyiben nem szeretnéd, hogy a fotós megossza a képeidet, úgy felárat kell fizetned. Nos, én nem szeretném ezt a tábort erősíteni, ugyanis teljesen megértem, ha valaki nem szeretne felkerülni idegen felületre. Én viszont így nem tudom megmutatni a képeimet, ezért keresek olyan embereket, akikkel alkut köthetünk. :) Olyan képeket szeretnék készíteni, amiket megoszthatok a közösségi média felületeimen, valamint a honlapomon.

Minden esetben szerződést írunk alá, melyet előre elküldök, hogy tüzetesen át tudd olvasni. Kalandorok kíméljenek, ahogy mondani szokás! :)

Kiket keresek? 

Elsősorban portré képekre keresek hölgyeket 10 éves kortól. Fontos megjegyeznem, hogy nem modelleket keresek. Mindenkiben van szépség, így az senkit ne tartson vissza, ha esetleg nincs teljesen megelégedve magával, ugyanis a fotós dolga többek között az is, hogy meglássa azokat a külső jegyeket egy emberen, amiket ki kell emelni. :)

Milyen képek készülnek?

Elsősorban portrékat, másodsorban egész alakosat. A felnőtt korosztály jelentkezhet boudoir fotózásra is. 

Hol lesz a fotózás?

Stúdióban, valamint szabadtéren. Az egyik stúdió a 9. kerületben az Üllői úton található, a másik egy lakásstúdió, ami a 15. kerületben a Szerencs/Bánkút utca környékén van, a szabadtéri fotózást pedig a 13. kerületben ejtjük meg. 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Pofon egyszerű! Írj e-mailt vagy messenger üzenetet, amiben leírod, hogy a pályázatra jelentkezel (te, vagy gyermeked), hány éves vagy, milyen típusú fotózásra jelentkeznél (gyermek, porté, egész alakos, boudoir, vegyes) és tisztában vagy-e azzal, hogy ezeket a képeket meg fogom osztani az interneten.

Mindenkinek válaszolni fogok, viszont kérlek, hogy légy türelemmel, valamint megértéssel, ha nem téged választalak. Ez nagyon fontos! 

Mit kapsz cserébe?

3 darab általam kiválasztott retusált képet fogok elküldeni neked digitálisan. Valamint, ha kéred, akkor egy 5.000,- forint értékű kupont is adok, melyet egy fizetős fotózáskor tudsz beváltani nálam, ami el is ajándékozható.

Ha esetleg kérdésed merülne fel, mielőtt jelentkeznél, bátran írj rám! 
Várom, hogy megkeress! :)